VIRTUALNA HERCEGOVINA
08.09.2010. 01:01 *
Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte.

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i dužinom sesije
Vesti: SMF - Upravo instaliran!

Početna   Pomoć Pretraga Prijavljivanje Registracija  
Stranice: [1]
  Štampaj  
Autor Tema: Sta sa starim roditeljima?  (Pročitano 1695 puta)
Scrabble
Novajlija
*
Van mreže Van mreže

Pogledaj profil
« poslato: 26.04.2009. 13:45 »

Pita me drug nedavno -sta da radi sa starim roditeljima-? Prica ide ovako on je otisao sa suprugom u svedsku tamo zivi, radi i pazi svoju djecu jedinjak je u roditelja. Otac njegov odavno vec nije pokretan majka je skora bila par dana u bolnici jer je imala opasno visok pritisak kaze da su pritrcale komsije koje su gledale i pomagali oko starca. Kaze da je to mnogo humano od tih ljudi ali da je svjesan da treba da trazi rjesenje za roditelje koje vise ne mogu da zive sami i sad se nasao u opasnoj emotivnoj krizi kaze najradije bi napustijo svedsku i vratijo se kuci iako zna da bi to za njegovu djecu i suprugu bio odvise tezak udarac, naglasijo sam da ima i starackih domova na to je reagovao sa gadjenjem sto ja nisam mogo razumiti. Sad se pitam sta vi mislite koji zivite u americi ili cak australiji o starackim domovima i vasim roditeljima? da li vi imate rijesenje kad dodje do toga da vasi roditelji nisu vise sposobni da sami zive? jeli o tome ikad razmisljate?
Sačuvana
andjeo
Heroj
Van mreže Van mreže

Pogledaj profil
« Odgovor #1 poslato: 29.04.2009. 22:23 »

UH... Dete, ti nemaš pametnija posla nego da nas bombarduješ teškim, teškim pitanjima...
Kod nas čim pomeneš S od staračkog doma svi te odmah gledaju kao da si rekao da si spremio konopac ili metak...
Tužno ali istinito.
Ne znam šta da kažem.
Sačuvana
Scrabble
Novajlija
*
Van mreže Van mreže

Pogledaj profil
« Odgovor #2 poslato: 08.05.2009. 15:48 »

jel to znaci da se tek rjesava kad nas problem zaskoci?
Sačuvana
andjeo
Heroj
Van mreže Van mreže

Pogledaj profil
« Odgovor #3 poslato: 09.05.2009. 22:55 »

Pa, obično kod nas Srba to tako ide... Tek kad udariš glavom u zid, i to žestoko opališ... eeee... tek onda se pitaš šta ćeš i kako ćeš...
Ipak... ja i dalje ne znam šta da ti kažem...
Nemam iskustva...
Sačuvana
Stranice: [1]
  Štampaj  

Prebaci se na:  

Pokreće MySQL Pokreće PHP Powered by SMF 1.1.8 | SMF © 2006-2008, Simple Machines LLC | Srpski prevod: www.tnenad.net Ispravan XHTML 1.0! Ispravan CSS!