Opširnije: Nevesinje: Samostalna izložba Jelene Glogovac Savić VIDEO

NEVESINJE: Večeras je u Gradskoj galeriji otvorena  samostalna izložba Jelene Glogovac Savić, likovnog umjetnika iz Gacka.

Opširnije: Put za Ostrog VIDEO

NEVESINJE: Članovi Planinarsko-ekološkog društva ,,Zimomor” iz Nevesinja krenuli su  danas na još jedno hodočašće, ovaj put prema manastiru Ostrog.

Opširnije: Nevesinje: Dan Boračke organizacije Republike Srpske i Dan boraca odbrambeno-otadžbinskog rata VIDEO

NEVESINJE: Pomenom poginulim borcima i polaganjem cvijeća na spomen obilježja danas je u Nevesinju obilježen 14. februar – Dan Boračke organizacije Republike Srpske i Dan boraca odbrambeno-otadžbinskog rata. Ovaj datum se obilježava kao godišnjica Prvog srpskog ustanka i Dan oslobođenja Nevesinja od fašizma.

Opširnije: Nevesinjci krenuli na hodočašće u Žitomislić VIDEO

NEVESINJE: Trinaest članova Planinarsko-ekološkog društva ,,Zimomor” iz Nevesinja krenulo je danas na hodočašće u kojem će prepješačiti oko 50 kilometra kako bi pristustvovali jutarnjoj liturgiji u manastiru Žitomislić koji sutra proslavlja Blagovijest Presvete Bogorodice – krsnu slavu manastira.

Opširnije: Održana redovna Skupština OBO Nevesinje-Obrad Grahovac podnio ostavku VIDEO

NEVESINJE: Danas je u Velikoj sali SO Nevesinje održana redovna Skupština OBO Nevesinje. Donosimo video zapis sa ovoga događaja.