Opširnije: Kako prodati robu u inostranstvu?

Zanatlije i samostalni preduzetnici iz RS, nakon više od godinu i po blokade, ponovo mogu izvoziti svoju robu na inostrana tržišta, a da se pritom ne moraju preregistrovati u društva s ograničnom odgovornošću (DOO), dok njihove kolege iz FBiH to još ne mogu.

Opširnije: Opšti i lokalni izbori  2018. godine u Bosni i Hercegovini?

Ta priča ponovo je aktuelna nakon završetka ovogodišnjih lokalnih izbora. Za nju su, saznajemo, najviše zainteresovane stranke sa sjedištem u Federaciji. Stranke u Srpskoj još nisu donijele konačan stav.

Opširnije:  Počeo 61. Međunarodni beogradski sajam knjiga

Uz zvuke fanfara i muzičke numere "Što te nema" operskog prvaka Olivera Njega i pijaniste Nikole Rackova, sinoć je zvanično počeo 61. Međunarodni beogradski sajam knjiga. Pod sloganom "Knjige u ruke" predstavlja se 450 domaćih i inostranih izlagača.

Opširnije: Dug za bolovanje preko 40 miliona maraka

Dug Fonda zdravstvenog osiguranja RS prema poslodavcima nastao na osnovu naknada za bolovanje premašio je 40 miliona maraka. dugovanje-za-bolovanje

Opširnije: Stratfor: BiH zasad mesto sukoba niskog intenziteta

Evropska unija, SAD i Rusija će idućih meseci i dalje iskazivati interes za razvoj na Balkanu, a u BiH "zasad ostaje sukob niskog intenziteta", navodi američki institut za strategijske prognoze Stratfor u proceni zbivanja u svetu u poslednjem tromesečju ove godine.