Serbian English French German Italian Portuguese Russian Spanish
SO Nevesinje o poljoprivredi, komunalnim uslugama, stanju bezbjednosti... AUDIO

SO Nevesinje o poljoprivredi, komunalnim uslugama, stanju bezbjednosti... AUDIO

NEVESINJE: 24. sjednica Opštinskog parlamenta akcenat je stavila na stanje vodosnabdjevanja, čistoće grada, poljoprivrede. Donosimo audio snimak sa ove sjednice.

Snimci iz Nevesinja: Mart 2015 Video

Snimci iz Nevesinja: Mart 2015 Video

NEVESINJE: Donosimo fotografije i video zapis pustih nevesinjskih ulica prekrivenih snijegom.

Snimak 23. redovne sjednice SO Nevesinje AUDIO

Snimak 23. redovne sjednice SO Nevesinje AUDIO

NEVESINJE: Na 23. redovnoj sjednici SO Nevesinje, između ostalog, raspravljalo se o radu javnih ustanova čiji je osnivač opština,  o odlukama koje je predložilo Opštinsko odjeljenje za...

Oglasi

Gacko

Grb Gacko

Gacko: Formiran odbor za izgradnju spomen obilježja

Opširnije...

GACKO: U kabinetu predsjednika SO-e Gacko održan sastanak predsjedništva OBO Gacko, u proširenom sastavu.

Gacko: Koncert KUD-a „Sava Vladislavić“

Opširnije...

GACKO:Udruženje za očuvanje narodne pjesme i igre „Sava Vladislavić“ Gacko, ogranizuje koncert koji će se održati u nedjelju, 26. aprila sa početkom u 17:00 časova.

TE Gacko počela sa radom

Opširnije...

GACKO: Termoelektrana Gacko od jutros je u pogonu nakon uspješno završenog remonta, rekao je Srni izvršni direktor za proizvodnju električne energije i razvoj ovog preduzeća Borivoje Vujičić.

Koncert Snežane Spasić i etno postave iz Niša u Gacku

Opširnije...

GACKO: U organizaciji SPKD ,,Prosvjeta,, Gacko, u petak, 17. aprila u Domu kulture u Gacku u 20:00 časova, održaće se Vaskršnji koncert pod nazivom „Himna ljubavi“ u izvođenju Snežane Spasić i NAISSA grupe iz Niša.

Gacko: Veče gusala

Opširnije...

: U nedelju 12. aprila, u sali Doma kulture u Gacku, sa početkom u 19:00 časova, biće upriličeno veče gusala pod nazivom „Ko će bolje široko mu polje“.

Krug VH

Nevesinjska olimpijada nekad

Nevesinjska olimpijada nekad

NEVESINJE: Evo ove godine,ljeta gospodnjeg 2011 godine,odrzace se  136.  Konjske trke, Nevesinjska olimpijada na Bratackom lugu kod Nevesinja. Tu se okuplja silan svijet iz Hercegovine, bivse EX YU i rasijanja sa svih strana svijeta od Australije do Amerike. Ja cu ovdje opisati jedan interesantan dogadja koji se dogodio 1966 godine na Bratackom lugu.

Radničke sportske igre u Nevesinju

Radničke sportske igre u Nevesinju

NEVESINJE: Sve je počelo iznenаdа. Video sаm je nа slici (fejsbuk profilu) moje drugаrice Gаbi. Mnogo lepа devojkа! Rаspitаo sаm se ko je? Sаznаdoh dа joj je otаc nekаdа bio učitelj u Biogrаdu. Upitаo sаm mаmu dа li gа se sećа i onа mi reč:“Mа, znаš gа i ti, igrаo je fudbаl zа nаs (Školu) nа rаdničkim sportskim igrаmа!“ Tog trenutkа otključаnа je još jednа lаdicа mogа sećаnjа nа Nevesinje.

VH Televizija

Cloudy

9°C

Gacko

Cloudy
Humidity: 100%
Wind: NW at 3.22 km/h