Opširnije: Održana 20. redovna sjednica SO Gacko

GACKO: Sjednicu je otvorio predsjednik SO-e Jovan Kovačević, u prisustvu sekretara Dragana Jegdića, potpredsjednika SO-e Koste Milićevića, zamjenika načelnika opštine Radoice Antunovića, načelnika Odjeljenja za opštu upravu Ranka Markovića, načelnika Odjeljenja za privredu, finansije i društvene djelatnosti Dragana Papovića, načelnika Odjeljenja za prostorno planiranje i civilnu zaštitu Alekse Zelenovića, načelnika odjeljenja za inspekcijske poslove Dragica Jovović, službenika za odnose sa javnošću, predstavnika Radio Gacka, RTRS i Herceg Televizije.

Hits: 65

Opširnije: ''Čez''... „Dongfang Electric Corporation“...

GACKO: Dok se sumiraju milionski troškovi za propali elektroenergetski projekt u Gacku u partnerstvu sa Česima, vlast Republike Srpske najavljuje sličan projekt sa kineskom firmom.

Hits: 111
Opširnije: RiTE Gacko na korak od obustave proizvodnje!?

CAPITAL u posjedu tajnog dopisa u kojem Uprava RITE Gacko alarmantno upozorava će obustaviti proizvodnju više od četvrtine ukupne električne energije u Srpskoj

Hits: 247

Opširnije: Blaži Grkoviću nudili da uđe na „Farmu“

GACKO: Napad medvjeda, hrabrost i snaga iskazane u borbi na život i smrt zauvijek su promijenili život Blaže Grkovića iz sela Vrba kod Gacka. Ovaj radnik Termoelektrane Gacko i hercegovački gorštak koji na planinskim katunima uzgaja ovce, prije dvije godine uspio je savladati medvjeda koji ga je napao u blizini sela Izgore ispod Volujaka.

Hits: 132

Opširnije: RiTE Gacko: Akumulirani gubitak od oko 40 miliona KM

GACKO: Preduzeće Rudnik i Termoelektrana Gacko tokom prvih šest mjeseci ove godine prikazalo je gubitak od čak 16,6 miliona KM.

Hits: 367