Opširnije: Saobraćajna nesreća kod Mostara

MOSTAR: Na magistralnom putu M-17 u mjestu Potoci koje je udaljeno 10 kilometara Mostara došlo je do saobraćajne nesreće u kojoj više osoba povrijeđeno, potvrđeno je iz Operativnog centra Ministarstva unutrašnjih poslova Hercegovačko-neretvanskog kantona.

Hits: 942

Opširnije: Zastave

MOSTAR: Nakon što je prije nešto više od mjesec dana za katolički Vaskrs na brdu iznad Mostara postavljena hrvatska šahovnica, u okolini grada na Neretvi osvanula je i ratna zastava Republike Bosne i Hercegovine.

Hits: 287

Opširnije: Vučić stigao u Mostar

MOSTAR: Premijer Srbije Aleksandar Vučić započeo je danas, razgovorom sa srpskim članom Predsedništva Bosne i Hercegovine Mladenom Ivanićem, posetu Mostaru povodom povodom otvaranja 19. Medjunarodnog sajma privrede "Mostar 2016".

Hits: 216

Opširnije: Između dve obale

MOSTAR: Malobrojni Srbi koji danas žive u gradu velikog srpskog pesnika Alekse Šantića ne pitaju se gotovo ni o čemu što ima veze sa budućnošću Mostara.

Hits: 168

Opširnije: Mostar: Srpsko pitanje

MOSTAR: Pored Međunarodnog sajma privrede, najvažnije teme u Mostaru su Izborni zakon i promena statuta. Glavnu reč u tim pregovorima godinama imaju Hrvati i Bošnjaci, a srpska strana, iako je pokušavala, u pregovore nikad nije uključena.

Hits: 171