Serbian English French German Italian Portuguese Russian Spanish
Nevesinje: Maturanti 2015 FOTO VIDEO

Nevesinje: Maturanti 2015 FOTO VIDEO

NEVESINJE: Nevesinje ispraća svoje maturante.Još jedna generacija  je zakoračila u svijet odraslih.

Nevesinje: Spašene ikone za Spasovdan VIDEO

Nevesinje: Spašene ikone za Spasovdan VIDEO

NEVESINJE: Spasovdanske svečanosti su u Nevesinju su započele izložbom ikona koje su spašene iz Crkve svete Trojice u Mostaru, na samom početku poslednjeg rata.

Svečano otvoren tekstilni pogon u Nevesinju VIDEO

Svečano otvoren tekstilni pogon u Nevesinju VIDEO

NEVESINJE: U okviru projekta „Izgradnja mini pogona tekstilne proizvodnje u saradnji sa dijasporom“, u Nevesinju je svečano otvoreno mikrotekstilno preduzeće New Nets d.o.o. Nevesinje.

Oglasi

Mostar

Godišnjica obnove manastira Žitomislić

Opširnije...

MOSTAR: NJegovo preosveštenstvo episkop zahumsko-hercegovački i primorski Grigorije izjavio je da su Žitomislići i okolna sela zaživjeli i da se ispostavilo da je bila ispravna odluka prije 12 godina da se od srpskih porušenih svetinja prvi obnovi manastir Žitomislić.

Mostar: Otvoren sajam privrede

Opširnije...

MOSTAR: Međunarodni sajam gospodarstva "Mostar 2015", jedna od najznačajnijih privrednih manifestacija u regiji, svečano je danas otvoren na prostoru Slobodne zone Hercegovina.

Bez dogovora o vlasti u Hercegovačko-neretvanskom kantonu

Opširnije...

MOSTAR: Današnji sastanak zvaničnika kantonalnih ogranaka HDZ-a BiH, SDA i DF-a o uspostavi vlasti u Hercegovačko-neretvanskom kantonu(HNK) nije urodio plodom.

Blagodatni oganj stigao u Prebilovce

Opširnije...

Umirovljeni episkop zahumsko-hercegovački i primorski Atanasije poručio je vjernicima u Prebilovcima da se u što većem broju krštavaju, raduju i obnavljaju kao što se obnavlja veličanstveni hram Svetog Vaskrsenja Hristovog u ovom mjestu, čiju gradnju svi prate s radošću.

Čović: Federalna Vlada mora biti formirana iduće sedmice

Opširnije...

MOSTAR: Predsjednik HDZ-a BiH Dragan Čović rekao je da Savjet ministara BiH ne treba da čeka na dogovor o Vladi FBiH i naglasio da federalna Vlada mora biti formirana iduće sedmice.

Krug VH

SLOBODANE, SA KOG SI DRVETA PAO ili ORASI?

SLOBODANE, SA KOG SI DRVETA PAO ili ORASI?

NEVESINJE: Svi smo upoznali smisao i besmisao fejsbuka, ovog opštenarodnog 24-oro satnog sijela. Među besmislenim, iritirajućim aplikacijam koje se svakodnevno pojavljuju na njemu, jedna mi je izazvala posebnu pažnju, a to je "Pogledaj sa kog si drveta pao?". Otvorio sam je, poštujući jako glupu proceduru, time dajući potvrdu svojoj gluposti i ljudskoj znatiželji. Po tome je ispalo da sam pao sa oraha. Orah jeste drvo prema kome sam slab, pa sam postupak, u aplikaciji, ponovio više puta i rezu...

Nevesinjsko ljudovanje

Nevesinjsko ljudovanje

NEVESINJE: U Trebinju ne mudruj, U Ljubinju ne trguj, u Bileći se ne junači, a u Nevesinju ne ljuduj, jer ćeš svugde da izgubiš. Ovako pričaju meštani Kifinog Sela, naseobine koja je, nekad davno, bila „centar nevesinjskog vilajeta”.

Spomenica o Hercegovačkom ustanku

Spomenica o Hercegovačkom ustanku

Osim knjige Spomenica o Hercegovačkom ustanku 1875 spisak poginulih ustanika nalazi se u Sabornoj crkvi "Svetog Vasilija Ostroškog i Tvrdoškog" u Nikšiću, koja je podignuta kao spomenikizginulim Hercegovcima i Crnogorcima u ratu za oslobodjenje 1875 - 1878 godine.

VH Televizija

Partly cloudy

16°C

Mostar

Partly cloudy
Humidity: 45%