Opširnije: Mostar: Blokirani računi bolnica

MOSTAR: Poreska uprava FBiH blokirala je račune Sveučilišne kliničke bolnice u Mostaru i Regionalnog medicinskog centra dr. Safet Mujić zbog poreskih dugovanja, zbog čega su zaustavljene operacije te je ugroženo pružanje medicinskih usluga.

Hits: 337

Opširnije: Zvona Svete Trojice nad Mostarom

MOSTAR: Saborna crkva Svete Trojice u Mostaru koja je u izgradnji proslavila je danas krsnu slavu Silazak Svetog Duha na apostole - Trojčindan, i prvi put nakon 24 godine zazvonila su zvona sa zvonika Saborne crkve.

Hits: 778

Opširnije: Zastave

MOSTAR: Nakon što je prije nešto više od mjesec dana za katolički Vaskrs na brdu iznad Mostara postavljena hrvatska šahovnica, u okolini grada na Neretvi osvanula je i ratna zastava Republike Bosne i Hercegovine.

Hits: 454

Opširnije: Saobraćajna nesreća kod Mostara

MOSTAR: Na magistralnom putu M-17 u mjestu Potoci koje je udaljeno 10 kilometara Mostara došlo je do saobraćajne nesreće u kojoj više osoba povrijeđeno, potvrđeno je iz Operativnog centra Ministarstva unutrašnjih poslova Hercegovačko-neretvanskog kantona.

Hits: 1146

Opširnije: Između dve obale

MOSTAR: Malobrojni Srbi koji danas žive u gradu velikog srpskog pesnika Alekse Šantića ne pitaju se gotovo ni o čemu što ima veze sa budućnošću Mostara.

Hits: 310