Nevesinje

Opširnije: Nevesinje: Rukometaši u Premijer ligi BiH, predstoji borba za finansiranje

NEVESINJE: Rukometni klub „Hercegovina“ iz Nevesinja uputio je javni poziv pojedincima i privrednim subjektima, kako u zemlji, tako i u inostranstvu, da se uključe u sponzorisanje kluba u narednoj sezoni.

Hits: 369

Opširnije: Nevesinje: Stanje bezbjednosti i preventivne aktivnosti

NEVESINJE: Stanje bezbjednosti, preventivne mjere zaštite od požara i radno vrijeme ugostiteljskih i trgovačkih objekata tokom održavanja Nevesinjske olimpijade bile su glavne teme danas održanog sastanka Foruma za bezbjednost zajednice Nevesinje.

Hits: 225

Opširnije: Nevesinje: Noć šampiona - informacije o borbama

NEVESINJE: U okviru ovogodišnje 141. Nevesinjske olimpijade, u nedjelju, 7.avgusta biće priređen kik boks spektakl - meč za titulu profesionalnog prvaka Balkana. Donosimo informacije o borbama.

Hits: 1477

Opširnije: Najava 37. redovne sjednice SO Nevesinje

NEVESINJE: Najava 37. redovne sjednice SO Nevesinje

Hits: 192

NEVESINJE: Obavještavaju se svi zainteresovani subjekti za pružanje usluga na Bratačkom lugu, na dan 13.08.2016.godine (subota) i 14.08.2016. godine (nedelja), u vrijeme održavanja kulturno-sportske i turističke manifestacije „Nevesinjska olimpijada 2016“, da su obavezni podnijeti pismeni zahtjev nadležnom organu opštine Nevesinje - Odjeljenju za privredu i društvene djelatnosti (šalter sala), u periodu od 25.07.2016.godine, zaključno sa 11.08.2016.godine, radi određivanja lokacije za pružanje usluga. Lokacije će se određivati 12.08.2016.godine, sa početkom u 12,00 časova, a prema redoslijedu prijema potpunih zahtjeva, za vršenje usluga (zahtjev, odobrenje za rad i uplatnice za taksu i naknadu).

Hits: 585

Opširnije: Nevesinje: Obavještenje o licitaciji neizgrađenog građevinskog zemljišta i poslovnog prostora

NEVESINJE: Obavještavaju se zainteresovana lica da je dana 25.07.2016 . godine u «Glasu Srpske» i na oglasnoj tabli opštine Nevesinje objavljen oglas o prodaji neizgrađenog građevinskog zemljišta i poslovnog prostora u državnoj svojini putem usmenog javnog nadmetanja-licitacije.

Hits: 529

Opširnije: Nevesinje: 'Phoenix'' ponovo ''leti''

NEVESINJE: Nevesinjski bend ''Phoenix'' nastupa u nedelju 24. jula u diskoteci ''Corsso 2''.

Hits: 954