Nevesinje

Opširnije: Zajedničko obilježavanje manifestacije

NEVESINJE: Načelnik opštine Nevesinje Milenko Avdalović i ministar za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja Srbije Aleksandar Vulin dogovorili su danas u Beogradu zajedničko obilježavanje istorijskog događaja "Nevesinjska puška."

Opširnije: Svatovsko groblje

NEVESINJE: Još jedna legenda koja živi na ovim prostorima i prepričava se generacijama, jeste legenda o „Svatovskom groblju“ na Morinama.

Opširnije: Javni poziv za dostavljanje programa sportskih manifestacija

NEVESINJE: Odjeljenje za privredu i društvene djelatnosti Opštine Nevesinje poziva sportske klubove da se jave na Javni poziv za dostavljanje programa sportskih manifestacija od posebnog značaja i značaja  za Republiku Srpsku za 2017. godinu, objavljen na sajtu Ministarstva porodice, omladine i sporta Vlade Republike Srpske.

Opširnije: Nevesinje: Kako do zakupa državnog zemljišta?

NEVESINJE: Povodom  zahtjeva  većeg broja poljoprivrednika iz Nevesinja zainteresovanih za obrađivanje i korištenje državnog zemljišta na parcelama Ogorjelica, Brežine, Madžarovina, Boljkovače i dijela na Zlatcu , danas je u Velikoj sali opštine Nevesinje održan sastanak  s ciljem rješavanja spornog pitanja u vezi sa zakupom  zemljišta.

Opširnije: Nevesinjski lovci organizuju lov na predatore

NEVESINJE: Obavještavamo lovce – članove LU“Srndać“ Nevesinje, da će se 26..02.2017.godine(nedelja) organizovati hajka na predatore, a rejon održavanja biće saopšten na okupljanju lovaca u Lovačkom domu Nevesinje.

Opširnije: Opština Nevesinje uplatila prve mjesečne stipendije

NEVESINJE: Nakon provedene konkursne procedure Opština Nevesinje uplatila je danas prve mjesečne stipendije redovnim  studentima  u iznosu 17.300 KM.