Opširnije: Trebinjski umjetnici predstaviće se beogradskoj publici

TREBINJE: Trebinjski umjetnici predstaviće se beogradskoj publici – izložbom „Savremena scena/Trebinje“, koja će sutra veče biti otvorena u Galeriji Podroom Kulturnog centra Beograd.

Hits: 24

Opširnije: Vučurević: Rusi grade hotel u Trebinju

TREBINJE: Grupa biznismena iz Rusije gradiće na prostoru bivše kasarne hotelski kompleks sa 70 apartmana. Objekat će biti izgrađen uz trgovačko- poslovni objekat „Bingo“, kao apart hotel „Moskva“, najavio je danas gradonačelnik Trebinja Slavko Vučurević.

Hits: 58

Opširnije: Trebinje: Marić i Vučurević saslušani

TREBINJE: Gradonačelnik Trebinja Slavko Vučurević tvrdi da Okružno tužilaštvo u Trebinju provodi pravno nasilje i politički pritisak na njega i Gradsku upravu radom na prijavi koju je podnijela grupa NN lica u vezi sa navodno nezakonitim zapošljavanjem 20 osoba u gradsku administraciju.

Hits: 75

Opširnije: Razbojništvo u Bileći

TREBINJE: Na području Centra javne bezbjednosti Trebinje, 07.02.2016. godine, evidentirano je jedno krivično djelo i jedna saobraćajna nezgoda. Nije bilo evidentiranih narušavanja javnog reda i mira.

Hits: 151

Opširnije: Reagovanje: Udruženje djece poginulih boraca“Nasljeđe“

TREBINJE: Saopštenjem za javnost danas se oglasilo novoformirano Udruženje djece poginulih boraca“Nasljeđe“ . U saopštenju se navodi:

Hits: 133