Opširnije: Lazanski: Ovim prostorom dominiraju zapadne obavještajne službe

TREBINJE: Eventualna eskalacija terorizma u BiH prvenstveno zavisi od Zapada i njihovih obavještajnih službi, koje dominiraju ovim obavještajnim prostorom, a zbog čega je i pitanje bezbjednosti zemlje – njihova odgovornost, rekao je sinoć u Trebinju vojnopolitički analitičar i komentator „Politike“ Miroslav Lazanski.

Hits: 77

Opširnije: Trebinje: Besplatni pregledi disajne funkcije pluća

TREBINJE: Na odjeljenju za pulmologiju Bolnice Trebinje danas će biti organizovani besplatni pregledi disajne funkcije pluća – spirometrija.

Hits: 75

Opširnije: Ambasador Turske u Trebinju

TREBINJE: Posredstvom svoje agencije za međunarodnu saradnju i koordinaciju – TIKA, Turska je za rekonstrukciju Kulturnog centra i ugradnju rasvjete na zidinama Starog grada Trebinju donirala oko 1.000.000 evra, istakao je danas ambasador Turske u BiH Džihad Erginaj, nakon susreta sa gradonačelnikom Trebinja Slavkom Vučurevićem.

Hits: 90

Opširnije: Trebinje: Budžet za 2016. skoro 25 miliona

TREBINJE: Skupština grada Trebinja usvojila je danas rebalans budžeta za ovu godinu u iznosu od 21.000.000 KM, te nacrt budžeta za 2016. prema kojem je gradska kasa u narednoj godini planirana na 24.970.000 KM.

Hits: 41

Opširnije: Trebinje: Prvi put tri operacije karcinoma dojke

TREBINJE: Primarijus Neven Jokić, hirurg sa Instituta za onkologiju i radiologiju Srbije, obavio je prvi put u trebinjskoj bolnici tri operacije karcinoma dojke po najsavremenijim svjetskim metodama.

Hits: 129