Opširnije: Osumnjičeni za ratni zločin

TREBINJE: Policijska uprava Trebinje dostavila je Tužilaštvu Bosne i Hercegovine izvještaj o počinjenom krivičnom djelu protiv tri lica inicijala Z.Z., Lj.Š. i Ž.M. zbog postojanja osnova sumnje da su počinila krivična djela „Ratni zločin protiv civilnog stanovništva“ iz člana 173. stav 1. KZ BiH, a u vezi sa članom 180. KZ BiH i „Ratni zločin protiv čovječnosti“ iz člana 172. stav 1. KZ BiH.

Opširnije: Oduzeto 470 paklica cigareta!

TREBINJE: Policijska stanica Ljubinje je juče, 15. septembra 2017. godine, u mjestu Pocrnje, Opština Ljubinje zaustavila i kontrolisala putnički automobil marke „Peugeot“ kojim je upravljalo lice inicijala R.J. iz Trebinja.

Opširnije: Četiri lica pronađena nakon ilegalnog prelaska granice

Policijski službenici Policijske stanice Gacko su juče, oko 06,30 časova pronašli i lišili slobode četiri lica za koja postoje osnovi sumnje da su ilegalno prešla granični prelaz sa Republikom Crnom Gorom.

Opširnije: Sledeće sedmice akcija u saobraćaju!

TREBINJE: Policijska uprava Trebinje će u vremenskom periodu od 18. do 24. septembra 2017. godine, da realizuje akciju u saobraćaju s akcentom na upotrebu bezbjednosnih pojaseva i sjedalica za djecu u vozilima, kao i na upotrebu zaštitne kacige vozača i suvozača motocikla, lakih motocikla i mopeda.

Opširnije: Evidentirano krivično djelo „Nedozvoljena proizvodnja i promet oružja ili eksplozivnih materija“

TREBINJE: Policijski službenici Odjeljenja za borbu protiv terorizma, ekstremizma i istrage ratnih zločina Policijske uprave Trebinje, Jedinice za podršku Trebinje, Policijske stanice Gacko i Uprave za borbu protiv terorizma i ekstremizma Banja Luka, detašman Trebinje su po naredbi Osnovnog suda u Trebinju, danas, 30. avgusta 2017. godine izvršili pretres kuće i pomoćnih prostorija u mjestu Mjedenik, Opština Gacko, a koje koristi lice inicijala F.K.