Opširnije: Otvoren deseti jubilarni “Dukatfest”

TREBINJE: Defileom učesnika i nastupom na Trgu slobode večeras je po prvi put u Trebinju otvoren deseti jubilarni Internacionalni festival kulture “Dukatfest”.

Opširnije: Lažirali saobraćajnu nezgodu

TREBINJE: Policijskoj stanici za bezbjednost saobraćaja Trebinje 27.02.2015. godine prijavljena je saobraćajna nezgoda u kojoj su učestvovali putnički automobili „Passat“ i „Golf II“.

Opširnije: Osumnjičeni  za ratni zločin

TREBINJE: Policijska uprava Trebinje dostavila je Tužilaštvu Bosne i Hercegovine izvještaj o počinjenom krivičnom djelu protiv lica inicijala: M.M., M.M., M.P. i DŽ.K. zbog postojanja osnova sumnje da su počinili krivična djela „Ratni zločin protiv civilnog stanovništva“ iz člana 173. stav 1. KZ BiH, a u vezi sa članom 180. KZ BiH i „Ratni zločin protiv čovječnosti“ iz člana 172. stav 1. KZ BiH.

Opširnije: Pomoću vantjelesne oplodnje rođeno 78 beba

TREBINJE: Na području istočne Hercegovine pomoću vantjelesne oplodnje rođeno je 78 beba čiji su roditelji članovi Udruženja porodica sa problemom steriliteta "Bebe", u čemu je značajan doprinos dala Gradska uprava Trebinje izdvajanjem redovnih i dodatnih sredstva.

Opširnije:

TREBINJE: Konferencija je okupila one koji već ulažu u Trebinje, ali i one koji tek planiraju da realizuju svoje projekte na jugu Srpske. Tu su privrednici iz nekoliko zemalja, uključujući Srbiju, Holandiju, Tursku, Kinu. Neki od njih već danas su objelodanili svoje investicione poduhvate u vezi sa Trebinjem.