Serbian English French German Italian Portuguese Russian Spanish
Nevesinje: Snimak 27. sjednice SO AUDIO

Nevesinje: Snimak 27. sjednice SO AUDIO

NEVESINJE: Na 27. sjednici SO Nevesinje odbornici su usvojili konačnu verziju budžeta za 2015. godinu u iznosu od 6.260.580 KM . Donosimo kompletan audio-snimak sa ove sjednice.

Nevesinje: Odbornici o Budžetu, gašenju škola...

Nevesinje: Odbornici o Budžetu, gašenju škola...

NEVESINJE: Na 26. redovnoj sjednici Skupštine opštine Nevesinje usvojen je Nacrt budžeta opštine Nevesinje koji ide u javnu raspravu a raspravljalo se i o  najavljenoj racionalizaciji mreže...

Nevesinje: Maturanti 2015 FOTO VIDEO

Nevesinje: Maturanti 2015 FOTO VIDEO

NEVESINJE: Nevesinje ispraća svoje maturante.Još jedna generacija  je zakoračila u svijet odraslih.

Oglasi

Trebinje

Grb Trebinje

Potrebno angažovanje helikoptera OS BiH

Opširnije...

TREBINJE: Požar na području Trebinja, koji je aktivan već četiri dana, stavljen je pod kontrolu, ali je potrebno angažovanje helikoptera Oružanih snaga BiH kako bi se vatra suzbila, rekao je danas direktor Republičke uprave Civilne zaštite Veseljko Elez nakon što je sa rukovodstvom grada obišao požarišta.

Poklon biblioteke Matice Srpske Trebinju

Opširnije...

TREBINJE: Narodnoj biblioteci Trebinje danas je uručena antologijska edicija „Deset vijekova srpske književnosti“, poklon biblioteke Matice Srpske iz Novog Sada.

Počeo međunarodni kamp "Dejan Bodiroga"

Opširnije...

TREBINJE: Prvim treninzima mladih košarkaša sa svih kontinenata u Trebinju je u ponedjeljak veče započeo ovogodišnji, jubilarni 10. košarkaški međunarodni kamp "Dejan Bodiroga".

Trebinje se priprema za Festival festivala

Opširnije...

TREBINJE: Ovogodišnji Festival festivala biće održan od 25. do 31. jula, a na ovoj tradicionalnoj smotri najboljih amaterskih pozorišta biće izvedeno sedam predstava iz Srbije, Crne Gore, Hrvatske i Makedonije, BiH i RS.

Nema poskupljenja električne energije

Opširnije...

TREBINJE: Od sutra nema poskupljenja električne energije, kako je ranije najavljeno, saopšteno je danas nakon druge vanredne sjednice Regulatorne komisije za energetiku RS.

Krug VH

Nevesinjska olimpijada nekad

Nevesinjska olimpijada nekad

NEVESINJE: Evo ove godine,ljeta gospodnjeg 2011 godine,odrzace se  136.  Konjske trke, Nevesinjska olimpijada na Bratackom lugu kod Nevesinja. Tu se okuplja silan svijet iz Hercegovine, bivse EX YU i rasijanja sa svih strana svijeta od Australije do Amerike. Ja cu ovdje opisati jedan interesantan dogadja koji se dogodio 1966 godine na Bratackom lugu.

Običаji i prаznovjerje u Hercegovini

Običаji i prаznovjerje u Hercegovini

Nаrodnа vjerovаnjа i običаje obično prаte mistične rаdnje uz rаzne dogаđаje: svаdbe, rođendаne, rаd u polju, svetkovine, rаd oko stoke, itd.Zbog nemoći dа se utiče nа dogаđаje, prizivа se mističnа silа dа usmjeri neku rаdnju u željenom prаvcu.

Trebinje

Partly cloudy

32°C