Opširnije: Stiglo gorivo za poljoprivrednike

TREBINJE: Dolaskom proljeća aktiviraju se radovi u voćnjaku, kako bi bili što spremniji za predstojeću sezonu. Kao bi se radovi što kvalitetnije uradili, potrebno je gorivo, kao i mehanizacija, koji će taj posao uraditi na što kvalitetniji način. Po prvi put nakon rata, u Popovo polje stiglo je regresirano gorivo.

Hits: 97

Opširnije: Dragan Jelačić apsolutni pobjednik 8. Međunarodnog festivala „Dani harmonike''

TREBINJE: Dragan Jelačić, učenik Muzičke škole iz Trebinja laureat je cjelokupnog takmičenja i apsolutni pobjednik 8. Međunarodnog festivala „Dani harmonike“ koji je juče održan u Ugljeviku.

Hits: 93

Opširnije: SDS:  „Spasimo Srpsku – Spriječimo pljačku“

TREBINJE: Srpska demokratska stranka čvrsta je u odluci da do kraja provede započete aktivnosti u borbi protiv kriminala i korupcije u Republici Srpskoj, da vrati novac građana nestao u brojnim aferama, a krivce pozove na odgovornost – poručeno je sa javne tribine „Spasimo Srpsku – Spriječimo pljačku“, koja je večeras održana u pozorišnoj dvorani Kulturnog centra u organizaciji SDS-a.

Hits: 106

Opširnije: Pad nataliteta u Hercegovini je sve izraženiji

TREBINJE: Pad nataliteta u Hercegovini je sve izraženiji, a alarmantni podaci da je lani rođeno 60 beba manje, te da je svake godine broj prvačića manji za blizu 100 učenika ukazuju na potrebu hitnosti reakcije.

Hits: 204

Opširnije: Đokić u Hercegovini

TREBINJE: Vlada RS je spremna da održi i proširi tekstilnu industriju u Hercegovini, a to ćemo uraditi i u drugim dijelovima RS u cilju zapošljavanja što više radnika.

Hits: 145